מצרכים ל-30 יחידות

1/4 4 כוסות קמח לבן

1/4 1 כוסות מים פושרים

1/2 כוס סוכר

1 כף שמרים יבשים

1/2 כוס שמן זית

1  כפית מלח

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו לישה, במהירות נמוכה מערבבים את הקמח, סוכר, מים והשמרים.

מוסיפים את שמן הזית בהדרגה ולשים במשך 5 דקות.

מוסיפים את המלח ומגבירים למהירות גבוהה במשך כ-5 דקות נוספות עד שהבצק מתנתק מדפנות הקערה.

מניחים מגבת מעל הקערה או עוטפים בניילון נצמד, ומתפיחים עד שהוא מכפיל את נפחו.

מוציאים את הבצק מהקערה, מורידים את האוויר מהבצק על ידי קיפולו.

מקמחים משטח שיהיה נוח לעבוד עליו ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך- עד שמקבל צורת מלבן.

מורחים שכבה דקה של ממרח שוקולוז וחותכים לגלילים ברוחב 2 ס”מ.

מחממים תנור לחום גבוה של 250 מעלות.

את הרוזלך הקטנים והחתוכים מניחים בתבנית עם נייר אפייה.

אופים כ-7-4 דקות או עד שמתקבל צבע שחום (שימו לב שאופים אפייה מהירה בחום גבוה)

מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים חם.